Ювентус никога в историята си не е започвал по-зле в Шампионска лига


Ювентус никога в историята си не е започвал по-зле в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1636 0

Бившият хегемон в Италия на клубно ниво Ювентус записа две поражения в първите си два мача от груповата фаза на Шампионска лига сезон 2022/23. Това се случва в историята на "бианконерите" за първи път.

В първия кръг "Старата госпожа" загуби от ПСЖ, а снощи паднаха и от Бенфика. В Италия шумят, че в скоро време треньорът Масимилиано Алегри ще бъде уволнен. Преди втория мач в най-силния европейски клубен турнир Ювентус загуби точки и в Серия А - в домакинството на Салернитана.

Kaпитанът на италианския гранд Леонардо Бонучи обобщи представянето на тима срещу Бенфика така: "Заслужено ни освиркаха. Справедливо. Няма какво да добавя. Загубихме мач, в който не трябваше да губим. Тежко ни е след инкасираните голове, това не е за първи път".

"Всички сме много обезпокоени. Отборът е извън играта. Дали е психически, или физически спад, не зная. Трябва да млъкнем и да продължим да работим. Абсолютно всички са виновни за случилото се", допълни защитникът. А ето какво каза Алегри след издънката със Салернитана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички