Леонардо Бонучи: Голът на Милик трябваше да бъде признат, моята позиция не влияеше на играта


Леонардо Бонучи: Голът на Милик трябваше да бъде признат, моята позиция не влияеше на играта
Снимка: Getty Images

1606 0

Защитникът на Ювентус - Леонардо Бонучи заяви, че попадението на Аркадиуш Милик, с което грандът от Торино би победил Салернитана с 3:2, е трябвало да бъде зачетено. Двубоят приключи при равенство 2:2, а голът на Милик не бе признат заради засада на Бонучи.

" Моята позиция не влияеше на играта. Надявам се, че съдиите са взели под внимание и позицията на Антонио Кандрева, но предполагам никога няма да разберем. Независимо от това, аз не бях част от атаката, а защитник на Салернитана почти ми свали фланелката“, коментира Бонучи.

" Сега трябва да анализираме първото полувреме, защото ако играем така, няма да стигнем до никъде. Ако обаче се представяме както във второто полувреме, можем да играем съществена роля в първенството“, каза опитният бранител на Ювентус.

" Не можем да раздаваме 10 или 15 минути на всеки съперник и да поставяме резултата под съмнение. В Ювентус съществува само победата, това трябва да е ясно на всички. През последните години претърпяхме доста промени. Имаше смяна на поколенията и все още за някои не е ясно колко тежи тази фланелка. Надявам се, че ще си вземем поуки от този мач. Трябва да си помагаме и в атака, и в защита“, добави Леонардо Бонучи.

Тимът на Ювентус се готви за домакинство на Бенфика в сряда вечер в груповата фаза на Шампионската лига.

Вижте още: Ето кога се връща в игра Федерико Киеза

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички