Алегри изуми след издънката: Поне се подготвихме за следващия ни мач в Шампионска лига с равенство, а не със загуба


Алегри изуми след издънката: Поне се подготвихме за следващия ни мач в Шампионска лига с равенство, а не със загуба
Снимка: Getty Images

1969 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отсече, че представянето на „бианконерите“ при домакинската издънка срещу Салернитана не е било лошо. Снощи „Старата госпожа“ стигна само до 2:2 срещу съперника си, като навакса изоставане от 0:2.

 „Дали сме се представили зле? Сякаш вие гледате мачовете, но не ги виждате. Първите 20 минути бяха много добри. Тогава допуснахме гол. През второто полувреме реагирахме отлично. Поздравявам футболистите за представянето им“, коментира Алегри пред „DAZN“.

В края на мача Юве можеше да стигне и до пълен обрат, но гол на Аркадиуш Милик бе отменен от ВАР заради засада.

Никога не говоря с реферите след мача. Отмениха ни гол и това е факт. Бих искал да видя повторение на ситуацията“, допълни видимо ядосаният специалист.

Трябваше да изоставаме само с един гол на почивката, но допуснахме втори от дузпа в добавеното време на първата част. Имахме няколко удара във вратата на противника в първите 20 минути, както и други изгодни ситуации. Поне се подготвихме за следващия ни мач в Шампионската лига с равенство, а не със загуба, така че настроението ще бъде различно. Съжалявам, че не победихме, защото оставаме на 4 точки от лидерите“, каза още Алегри.

В сряда Ювентус приема Бенфика във втория си мач от груповата фаза на Шампионска лига. В първия „бианконерите“ паднаха с 1:2 при визитата на ПСЖ.

А ето как се ядосваше звезда на Юве снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички