Лоши новини за Ливърпул: Млад талант на тима аут до края на сезона


Лоши новини за Ливърпул: Млад талант на тима аут до края на сезона
Снимка: Getty Images

6563 0

Ситуацията с контузиите в Ливърпул започва да се усложнява все повече и повече. Сега нелек проблем е получил и младият талант на мърсисайдци - Кейд Гордън, който е едва на 18-годишна възраст и може да не се появи отново по терените до края на сезона, предава "Liverpool Echo".

Самата лоша новина бе потвърдена от треньора на Ливърпул U21 - Бари Лютас, който се счита и за човека открил талантливия и проспериращ Гордън.

Младокът успя да пробие в първия отбор на Ливърпул през миналия сезон и се появи в няколко мача, докато "червените" се опитваха да претендират за историческия куадрупъл. Младежът дори беше определен като "изключителен талант" от Клоп, след като стана вторият най-млад голмайстор в историята на Ливърпул.

Историческият първи професионален гол на Гордън беше първият гол за неговия отбор при победата с 4-1 от третия кръг на ФА Къп срещу Шруюсбъри през януари.

Тийнейджърът бе избран и като титуляр в реванша от полуфинала на Карабао Къп срещу Арсенал на стадион "Емиратс", където Ливърпул спечели с 2:0. Всички на "Анфийлд" вероятно стискат палци за бързото възстановяване на младия футболист, чието бъдеще изглежда светло.

Междувременно ето как бивш играч на мърсисайдци се заяде с Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички