Юрген Клоп остана предпазлив в думите си след победата на Ливърпул срещу Виляреал


Юрген Клоп остана предпазлив в думите си след победата на Ливърпул срещу Виляреал
Снимка: Getty Images

2335 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп призова своите футболисти да не избързват с мислите си за финал в Шампионска лига, след като победиха с 2:0 Виляреал в първия сблъсък от 1/2-финалите в турнира.

Мърсисайдци се представиха на висота на "Анфийлд", но германецът настоя, че играчите му трябва да останат съсредоточени:

"Ако трябва да съм честен, мачът беше брилянтен. Успяхме да ги задържим "тихи", което беше важно, с оглед на опасността от контраатаки. Опитахме се да бъдем директни и разнообразни, да играем между линиите", започна Клоп своята пресконференция.

"Имахме много добри моменти. Във футбола показваш респект към противника с начина, по който се защитаваш срещу него. Контрапресата ни беше невероятна и футболистите ми бяха фокусирани от първата до последната минута. Единственият ни проблем беше, че не успяхме да реализираме положенията си през първото полувреме. Все пак, останахме спокойни през вторите 45 минути, което беше много важно".

"За реванша Жерар Морено ще се завърне в игра и може би още някой играч, така че нищо не е свършило. Трябва да бъдем концентрирани на 100%. Водим с 2:0 и това е хубаво. Шансовете ни са по-добри, отколкото преди мача, но трябва да сме наясно, че все още не сме се класирали", предупреди Юрген Клоп.

Треньорът на Виляреал Унай Емери е убеден, че отборът още има какво да покаже на Ливърпул

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички