Ужас за звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба - най-лошият му кошмар се е сбъднал


Ужас за звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба - най-лошият му кошмар се е сбъднал
Снимка: Getty Images

4391 0

Странно или не, домакинската загуба от Атлетико Мадрид, която изхвърли Манчестър Юнайтед от Шампионска лига, не е била най-лошото, което се е случило на французина Пол Погба в последните 48 часа...

Оказва се, че докато полузащитникът е бил на терена на "Олд Трафорд", неговият дом е бил обран и то в момент, в който децата му са спели в леглата си, а жена му е присъствала на стадиона!!

Новината бе съобщена от самия Погба, който заяви, че най-лошият кошмар на семейството му се е сбъднал, а крадците са отнели най-ценното, което е имал - чувството за сигурност.

Ето какво написа Пол Погба в социалните мрежи:

"Снощи се сбъдна най-лошият кошмар на нашето семейство – къщата ни бе ограбена, докато децата спяха в спалнята си. Обирджиите са били в къщата по-малко от 5 минути, но това бе достатъчно, за да отнемат най-ценното, което имахме – чувството ни за сигурност в нашия дом. Това се е случило в последните минути на мача, когато бе ясно, че няма как да сме у дома".

"Съпругата ми и аз забързахме за вкъщи, без да знаем дали децата ни за здрави. Като баща мога да кажа, че няма по-лошо чувство от това да не можеш да защитиш децата си. Надявам се никой никога да не почувства това, което почувствах снощи. Бих искал да предложа на награда на всеки, който има някакви предположения или улики".

*Припомняме, че съвсем наскоро негов колега в "червените дяволи" също стана жертва на обир! (подробности в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички