Фен замери Диего Симеоне с бутилка, Манчестър Юнайтед издирва виновника (ВИДЕО)


Фен замери Диего Симеоне с бутилка, Манчестър Юнайтед издирва виновника (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2214 0

Манчесър Юнайтед провежда разследване, за да разбере кой хвърли бутилка по мениджъра на Атлетико Мадрид Диего Симеоне след загубения мач-реванш от осминафиналите на Шампионска лига.

След последния съдийски сигнал аржентинският специалист реши да не се здрависа с противниковия треньор Ралф Рангник и радостно побягна към съблекалните на „Олд Трафорд“. Влизайки в тунела, недоволните привърженици на „червените дяволи“ не само го обсипаха цветущи думи, но и фен си позволи да го замери с бутилка.

В момента на „Олд Трафорд“ се разглеждат записи от всички телевизионни камери, както и от системите за видеонаблюдение на стадиона, за да се намери фенът, който е хвърлил бутилката по наставника на Атлети. Предполага се, че извършителят го грози 3-годишна забрана да посещава мачовете на любимия си отбор.

На пресконференцията Чоло Симеоне бе категоричен: „Когато напусках терена, бях изключително радостен и просто исках да продължим с празненството в съблекалнята. Въобще не забелязах какво се е случило.“

Бившият полузащитник на Тотнъм – Джейми О'Хара, взе отношение по темата и сподели пред talkSPORT, че действието на фена е неприемливо и очаква сериозни санкции. След победата на "Олд Трафорд" Диего Симеоне "хвръкна" от щастие!

 

 

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички