Кокаин, оръжия, проститутки: Кой е реферът, свирил двубоя Манчестър Юнайтед - Атлетико Мадрид?


Кокаин, оръжия, проститутки: Кой е реферът, свирил двубоя Манчестър Юнайтед - Атлетико Мадрид?
Снимка: Getty Images

3929 0

Футболният съдия Славко Винчич получи наряд за мача от осминафиналите на Шампионска лига между Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид във вторник вечер. Винчич се прочува извън терена през 2020 г., когато е задържан в хижа в Биелина по обвинения в разпространение на наркотици и организирана проституция. Властите откриват девет жени, 26 мъже и тайник с кокаин, включително 10 странични оръжия и бронежилетки.

Винчич не е обвинен в пряко участие в незаконната операция и по-късно е освободен, без да му бъде повдигнато обвинение, след като е разпитан от полицията. Съдията обяснява, че е бил в хижата, след като е бил поканен на обяд - предложение, което той признава, че не е трябвало да приема. Словенската футболна федерация подкрепи Винчич след инцидента и той беше освободен от всички подозрения. 

ВИДЕО: ЗРЕЛИЩНИЯТ АРЕСТ НА СЛАВКО ВИНЧИЧ 

Словенецът е съдия от международния списък на ФИФА и е ръководил мачове от Европейското първенство - последния четвъртфинал на Евро 2020 между Белгия и Италия - и над 30 мача в европейските клубни състезания. На "Олд Трафорд" Ралф Рангник разкритикува представянето на Винчич, заявявайки, че съдията е взел някои "любопитни решения". Славко Винчич е ръководил и мач на Лудогорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички