УЕФА обяви къде ще се играе и Борусия Мьонхенгладбах - Манчестър Сити от Шампионска лига


УЕФА обяви къде ще се играе и Борусия Мьонхенгладбах - Манчестър Сити от Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1157 0

Гостуването на Манчестър Сити на Борусия Мьонхенгладбах в първи двубой от осминафиналите на Шампионска лига стана последният мач от турнира, който е преместен в Будапеща поради коронавирусните ограничения на Германия, свързани с пътуванията до страната.

Подобно на двубоя между РБ Лайпциг – Ливърпул, „Пушкаш Арена“ ще приеме мача на 24 февруари. Германия има стриктни правила за влизане в страната в опит да овладее разпространението на новия щам на вируса. Нито един мач не може да бъде включен към изключенията, което означава, че трябваше да се намери нов стадион за провеждане на срещата.

"УЕФА потвърждава, че първият мач от осминафиналите на Шампионска лига между Борусия Мьонхенгладбах и Манчестър Сити ще се проведе на „Пушкаш Арена“ в Будапеща. УЕФА би искала да благодари на Борусия Мьонхенгладбах и Манчестър Сити за тяхното близко сътрудничество и подкрепа, както и на Унгарската футболна федерация за тяхната помощ и това, че прие въпросния мач“, се казва в изявление на Европейската футболна централа. Вторият мач между Сити и Гладбах ще се проведе на стадион "Етихад“ на 16 март. А каква добра новина за финала на Шампионска лига обяви президентът на УЕФА вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички