Тухел: ПСЖ не заслужаваше да загуби на "Анфийлд"


Тухел: ПСЖ не заслужаваше да загуби на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1113 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел определи като незаслужено поражението на неговия тим от Ливърпул (2:3) в стартовия кръг от Шампионска лига.

"Изиграхме отлично първо полувреме, в което Ливърпул не заслужаваше да има преднина от два гола. Дори и в такава ситуация не се предадохме и играхме смело. След почивката твърде лесно губехме топката. В края беше трудно, но пак не мога да кажа, че заслужавахме да загубим. Трябва да сме по-агресивни напред, но това бе първият ми мач начело на ПСЖ в Шампионската лига. Нужно е да подобрим играта с трима нападатели, за да можем да решаваме оспорваните мачове в своя полза. Вярвам, че момчетата ще надградят в следващите мачове. Мбапе има всички шансове да надгражда, както и Неймар - той винаги е опасен. Днес не беше лесен мач за него, но той винаги представлява заплаха, когато е на терена", коментира Тухел.

Полузащитникът на парижани Адриен Рабио е на същото мнение. "Разочаровани сме, но имаше и положителни моменти. Следвахме плана си, опитвахме се да затрудняваме съперника с контраатаки. Играхме добре, дори и с опорни полузащитници, които не са свикнали да са на тази позиция. Вкарахме два гола... Това се оказа недостатъчно, но положителните моменти бяха много", обяви Рабио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички