Звезда на Ливърпул под въпрос за дербито с ПСЖ


Звезда на Ливърпул под въпрос за дербито с ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

1473 0

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино остава под въпрос за първия мач на мърсисайдци от груповата фаза на Шампионска лига срещу ПСЖ утре вечер. Бразилският национал получи контузия на окото след единоборство с Ян Вертонген в мача срещу Тотнъм, който "червените" спечелиха на "Уембли" с 2:1 в събота.

Белгийският защитник удари с ръка Фирмино при борба за спорна топка, след което нападателят трябваше да напусне принудително терена, а след това дори е минал и през болница.

"Ако играехме днес, нямаше шанс да участва, но се надяваме, че до утре може да е готов. Това са добри новини, че той има шанс, тъй като всички бяхме шокирани, след като видяхме повторения от сблъсъка. Когато говорихме с него след двубоя, той вече беше в болница. Ударът беше болезнен. Той ще се оправи, но не знаем кога точно. Има още 30 часа до мача и ще видим как ще бъде той", коментира Юрген Клоп.

ЛЕБРОН ДЖЕЙМС УРЕЖДА СЛЕДВАЩИЯ ТРАНСФЕР НА ЛИВЪРПУЛ

Ако Фирмино не успее да се възстанови напълно за утрешния мач на "Анфийлд", то атака на "червените" ще бъде водена от Даниел Стъридж, който все още няма мач като титуляр през сезона. Другите двама нападатели на Ливърпул - Доминик Соланке и Дивок Ориги са с травми и отпадат от сметките за мача с ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички