Юрген Клоп засипа Неймар с похвали преди сблъсъка Ливърпул - ПСЖ


Юрген Клоп засипа Неймар с похвали преди сблъсъка Ливърпул - ПСЖ
Снимка: Guliver/Getty Images

3686 0

Финалистът от Шампионска лига Ливърпул започва тазгодишното си участие в надпреварата с един от фаворитите ПСЖ. Двата тима се изправят утре един срещу друг, като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Един от най-големите проблеми за Юрген Клоп и неговият тим е свързан с атаката на парижани. Единсон Кавани, Неймар, Килиан Мбапе - играчи, които са препълнени с класа, ще атакуват вратата на мърсисайдци и определено ще създадат ядове на английския тим.

"Гледах няколко мача от Световното първенство и видях, че всички се опитваха да спъват и фаулират Неймар. На моменти изглеждаше, че той преувеличава, но това е защото опитваше да се предази. Освен това той не беше готов на 100%, защото ако беше, Бразилия щеше да спечели титлата. 

ЩЕ ИГРАЕ ЛИ ФИРМИНО СРЕЩУ ПСЖ В ШАМПИОНСКА ЛИГА

Неймар не трябва да се притеснява от това, че ще го спъваме. Ние не целим това, искаме да играем футбол. Ще опитаме да го изолираме, но е невъзможно да се опазим от всичките му качества. Той е невероятен играч", сподели Клоп преди срещата с френския шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички