Бербатов: Наслаждавам се на играта на Мбапе и на атаката на ПСЖ


Бербатов: Наслаждавам се на играта на Мбапе и на атаката на ПСЖ
Снимка: Личен архив

2487 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри очакванията си от може би най-интересния сблъсък в Шампионска лига тази вечер - Ливърпул срещу ПСЖ. Българинът е категоричен, че предвид нападателната мощ на двата тима няма как да видим довечера нулево равенство.

Бербатов призна, че се наслаждава на играта на Килиан Мбапе от френския тим. По времето, когато родната звезда игра в Монако, френският национал се състезаваше за Б отбора на "монегаските".

"Ще бъде страхотен за гледане мач. Двата отбора имат невероятен талант в атака и влизат в мача непобедени този сезон. Не виждам как този мач ще завърши без голове. Опциите в нападение и на двата клуба, скоростта и качеството са невероятни, коментира Бербатов пред "Betfair". - Можеш да заложиш на които и да е трима нападатели от всяка страна и ще имаш страхотна атака. Ти не можеш да избираш между тях! Все едно Роналдо срещу Меси, Пеле срещу Марадона - не сравнявай, просто се наслаждавай!".

"За мен е удоволствие да гледам играта на Мбапе. Неговата увереност, скоростта му и движението, начинът, по който търси свободно пространство и играе за отбора. Той е толкова млад и изглежда, че просто иска да се наслаждава на играта. Можете да видите, че се чувства свободен на терена. Атаката на ПСЖ има всичко - скоростта и способността на Мбапе да минава през защитниците, техниката на Неймар и головият инстинкт на Кавани. Наслаждавам се да гледам ПСЖ само заради нападателната им сила. Винаги очакваш нещо хубаво да се случи - голове, трикове... нещо", продължава бившата звездата на "червените дяволи".

"Разбира се, Ливърпул има една от най-добрите атаки в клубния футбол. Формата на атакуващото им трио, способността им да импровизират, тяхната скорост и начина, по който тероризират защитата... Затова гледаме футбол, за да видим голове", завършва българският футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички