Тревога попари Интер: "Шампионска лига е създадена за тях"


Тревога попари Интер: "Шампионска лига е създадена за тях"
Снимка: Getty Images

3074 0

Вицепрезидентът на Интер - Хавиер Санети, отчете големия принос на голмайстора Лаутаро Мартинес и старши треньора Симоне Индзаги по пътя към финала в Шампионска лига.

Именно аржентинецът вкара единственото попадение за 1:0 в реванша между "змията" и Милан в предпоследната фаза във вторник вечер, като символичните домакините вече имаха преднина от два гола. 

Пред Интер предстои шести финал в надпреварата, а съперник ще е някой измежду Реал Мадрид и Манчестър Сити. Мачът между двата отбора е в сряда (17.05). 

Предстоящият двубой за трофея е в Истанбул на 10 юни.

 

Мнението на Санети

"Бих искал да избегнем Реал Мадрид, защото това състезание изглежда създадено за тях.

Въпреки това, най-важното е, че стигнахме дотук. Беше труден път, не е лесно да играеш дерби на полуфинал. Направих го и бях победен през 2003 г.

Лаутаро се подобрява всяка година с Интер. Той е отправна точка за отбора и ние държим на него, защото е твърде важен. Засега остава тук. Нека се насладим на тази победа. Той е щастлив тук, където е намерил своя дом. Той е щастлив в Милано и се надявам това да продължи дълго.

Пътят ни беше труден, но направихме нещо невероятно. Заслугата е на отбора и треньора, които успяха да реагират в трудни моменти. Индзаги не говори много, но доказа, че е достоен за финала", категорична е легендата на тима.

Припомнете си славната история на Интер в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички