Хавиер Санети коментира бъдещето на нападателите на Интер


Хавиер Санети коментира бъдещето на нападателите на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1701 0

Бившият капитан на Интер Хавиер Санети смята, че Лаутаро Мартинес ще остане при „нерадзурите“, въпреки интереса от страна на Барселона. Каталунците се опитват да освежат състава си и името на аржентинския нападател е на върха в трансферния списък на „Камп Ноу“.

Санети, който в момента изпълнява ролята на вицепрезидент на Интер, е на мнение, че миланският гранд ще запази един от най-важните си футболисти в клуба. „Виждам, че е щастлив в Интер, идентифицира се с отбора“, заяви Санети пред ‘ESPN’. „Вярваме в него и смятам, че бъдещето му е свързано с Интер.“

Бившият футболист на „нерадзурите“ даде мнението си и за друг от своите сънародници – Мауро Икарди. Нападателят продължава да е собственост на Интер, въпреки че в момента кара период под наем в Пари Сен Жермен. Санети обаче не смята, че Икарди ще остане част от „нерадзурите“ още дълго време. „Не мисля, че ще остане. В момента обаче не трябва да говорим за трансферния пазар, тъй като най-важното нещо е здравето. След това ще имаме време да говорим и за това“, добави Хавиер Санети.

А ето по какъв нестандартен начин Интер ще се изправи срещу Милан тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички