Шеф в Интер: Няма да подценим Лудогорец, искаме да сме главни герои в Лига Европа


Шеф в Интер: Няма да подценим Лудогорец, искаме да сме главни герои в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2871 0

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети говори след жребия в Лига Европа, който отреди "нерадзурите" да се изправят срещу Лудогорец на 20 февруари в първи мач, а вторият в седмица по-късно в Миланов. Той е категоричен, че отборът няма да подцени българския шампион и целта е титлата в турнира. 

"Няма очаквани резултати, винаги може да има изненади, затпва трябва да влизаме във всеки един мач понай-добрия начин. Трябва да видим в какво състояние ще сме, но сега мислим първо за първенството, за да приключим добре годината. Лига Европа е едно състезание, в което искаме да сме главни герои. Това е началото на един нов път и имаме време да се подобрим", каза Санети.

"Можем да състезаваме на две места. Надяваме се да възстановим играчите за Лига Европа и първенството. Работим в правилна посока и се надявам да стигнем до края. Всеки трябва да се чувства важен, с увереността да се справи добре.Винаги искаме да се представяме по най-добрия начин в Европа. Много съжалявам как излязохме от Шампионска лига, но сега отново трябва да се концентрираме, тъй като и Лига Европа е също толкова важен турнир за нас".

А как от Лудогорец коментираха жребия - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички