Тод Боели се закани на Реал Мадрид в Шампионска лига: Ще спечелим с 3:0 (ВИДЕО)


Тод Боели се закани на Реал Мадрид в Шампионска лига: Ще спечелим с 3:0 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1279 0

Новият собственик на Челси Тод Боели показа завидно самочувствие преди първия мач от четвъртфиналния сблъсък с Реал Мадрид в Шампионска лига. Боели направи много смело прогноза за точен резултат в първата среща.

Той бе запитан за изхода от двубоя и отговори, че "сините" от Лондон ще спечелят. След това бе помолен за по-голяма конкретика и той отвърна, че резултатът ще бъде класически - 3:0 за Челси на "Сантяго Бернабеу".

"Челси ще спечели с 3:0 тази вечер (12.04). Казвам на феновете: Имайте вяра" - бяха думите му относно сблъсъка с 14-кратния европейски клубен шампион Реал Мадрид.

Боели коментира и случващото се в клуба: "Гледаме на това като дългосрочен процес, имаме много работа за върешене. Имаме много вяра в бъдещето. Очаква ни светло бъдеще" - сподели собственикът на тима.

Двата гранда излизат един срещу друг в 22:00 часа българско време. Ще можете да следите първия мач от четвъртфиналния сблъсък в Шампионска лига Реал Мадрид - Челси НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички