Реал Мадрид - Челси по ТВ: Къде да гледаме големия сблъсък от Шампионска лига?


Реал Мадрид - Челси по ТВ: Къде да гледаме големия сблъсък от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

3778 0

Реал Мадрид посреща Челси в мач от четвъртфиналите на най-комерсиалния европейски турнир Шампионска лига. Двата гранда се срещат за трета поредна година в надпреварата, като очакванията са, че те ще сътворят истинско зрелище на "Сантяго Бернабеу".

Челси успя да се добере до тази фаза на турнира, след като трябваше да се справя с Борусия Дортмунд на 1/8-финалите. "Сините" загубиха на "Сигнал Идуна Парк" с 0:1, но у дома на Стамфорд Бридж надделяха с 2:0 и с общ резултат 2:1 продължиха напред.

Реал Мадрид трябваше да преодолее Ливърпул на 1/8-финалите и го направи доста гръмко. "Лос бланкос" реши нещата още в първата среща на "Анфийлд", печелейки с 5:2, а след това на "Бернабеу" мадридчани надделяха с минималното 1:0.

Възпитаниците на Карло Анчелоти съумяха да отстранят Челси през изминалата кампания с общ резултат 5:4, но през сезон 2020/21 "сините" отстраниха "лос меренгес" на полуфинал в турнира с резултат от двата мача 3:1.

Първият съдийски сигнал на "Бернабеу" ще прозвучи в 22:00 (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action, а ако няма да имате възможността да го гледате, то ще може да проследите Реал Мадрид - Челси НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички