Франк Лампард отсече: Реал Мадрид е фаворит, Челси трябва да покаже силните си страни


Франк Лампард отсече: Реал Мадрид е фаворит, Челси трябва да покаже силните си страни
Снимка: Getty Images

1225 0

Временният наставник на Челси Франк Лампард говори преди възловия сблъсък от четвъртфиналите на неговия отбор в Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Преди първия двубой на "Бернабеу" Ламард заяви, че "лос бланкос" е фаворит, но посочи, че неговите футболисти не трябва да бъдат отписвани.

Лампард е мотивиран

"Реал Мадрид е фаворит утре, но в нашия спорт няма нищо по-хубаво от това да докажем на хората, че грешат. Имаме млади играчи, а има и такива, които вече са постигнали много. Не мисля, че ще е нещо съвсем ново за тях. Играта ни трябва да е подходяща за случая, на този етап нивото се вдига", каза бившият футболист пред медиите.

Миналогодишният сблъсък

"Всяка година е различна история. През миналия сезон Челси и постигна успех тук, но Реал Мадрид изигра изключителен мач на реванша и обърна хода на сблъсъка, когато Челси изглеждаше много силен. Трябва да разберем, че Реал Мадрид е силен отбор, а ние трябва да играем дисциплинирано с и без топката. Да разберем как съперникът може да ни застраши, как обича да бележи, как контролира играта. Но и да покажем силните си страни, да вярваме в себе си и да не забравяме плановете си, когато сме под напрежение", добави Лампард.

Ето какво каза и Карло Анчелоти преди мача с Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички