Терзич каза какво не може да си позволи Борусия Дортмунд срещу Милан


Терзич каза какво не може да си позволи Борусия Дортмунд срещу Милан
Снимка: Getty Images

871 0

Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич даде пресконференция преди утрешното ключово гостуване на Милан в Група „F“ на Шампионската лига, определяна като „групата на смъртта“. В момента „жълто-черните“ са лидери със 7 точки, докато „росонерите“ са трети с 5 пункта.

ИЗКАЗВАНЕТО НА ТЕРЗИЧ

В Бундеслигата губехме с 0:2 в последния мач срещу Гладбах до 28-ата минута, но след това обърнахме мача. Сега в Шампионската лига срещу такъв силен съперник няма да си позволим да направим толкова много грешки. Имаме голямо уважение към противника, но и голяма увереност в собствените си сили”, започна изказването си Терзич. 

Нико Шлотербек е настинал и ще остане в хотела, вместо да участва в последната тренировка. Съвсем ясният план е, че той ще бъде на терена с нас в 11:00 часа сутринта във вторник за тренировката. Симптомите му са много по-слаби от тези на останалите играчи.  Халер успя да тренира в неделя, а Карим Адейеми в понеделник в последната тренировка. Те би трябвало да бъдат в състава. Зюле ни каза сутринта, че се чувства зле”, разясни кадровите проблеми специалистът.

Той подчерта, че отборът му разполага и с други централни бранители. Терзич посочи, че  Рами Бенсебайни  и Емре Джан също могат да играят в тази зона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Байер Леверкузен не знае спирка, Борусия Дортмунд и Борусия Мьонхенгладбах си вкараха общо 6 гола (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички