Един Терзич: Старахме се с всички сили, жалко, че не беше достатъчно


Един Терзич: Старахме се с всички сили, жалко, че не беше достатъчно
Снимка: Getty Images

1886 0

Треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, сподели емоциите си след загубената титла на Германия. "Жълто-черните" можеха да станат шампиони в Бундеслигата, но в решителния последен мач завършиха 2:2 с Майнц 05. Байерн спечели своя двубой с Кьолн и отново стана шампион на страната.

"Трудно е да се намерят точните думи. Чувстваме се опустошени, защото знаем, че имахме шанс. Тази енергия се усещаше на стадиона, в града и всички много искахме да спечелим титлата. Бяхме много близо, не ни достигна един гол в нашия мач, един гол липсваше и в другия мач", започна наставникът, цитиран от "ESPN".

"Преди мача знаехме, че се намираме на 90 минути от титлата, направихме всичко, за да се подготвим за един добър мач. Но такъв е футболът - игра, в която се влюбихме още като деца. Понякога ти е трудно, не вкарваш дузпа и допускаш 2 гола в началото на срещата - и изведнъж усещаш тежест. Но ние се старахме с всички сили. Жалко, че не беше достатъчно", продължи Терзич.

"Преди мача бяхме на 90 минути от титлата, сега сме на 34 кръга от нея. Утре започваме работа върху новия си опит", завърши треньорът. Най-голямото разочарование беше за феновете, които заляха "Сигнал Идуна Парк" преди мача с Майнц.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички