Суперкомпютър изчисли кой ще спечели Шампионска лига, Меси и Роналдо аут на 1/4-финалите


Суперкомпютър изчисли кой ще спечели Шампионска лига, Меси и Роналдо аут на 1/4-финалите
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

5386 0

След края на всички първи 1/8-финални мачове в турнира Шампионска лига, суперкомпютър направи изчисления и прогнозира кой отбор ще грабне "Ушатата" през сезон 2021/22.

Според машината на "Bettingexpert", ще гледаме изцяло английски финал в края на месец май!

*Ливърпул, Манчестър Сити и Челси успяха да вземат аванс в първите сблъсъци с Интер, Спортинг Лисабон и Лил, съответно. Манчестър Юнайтед завърши 1:1 с Атлетико в Мадрид. ПСЖ има крехък аванс от 1:0 срещу Реал Мадрид, а мачовете Залцбург - Байерн Мюнхен, Бенфика - Аякс и Виляреал - Ювентус завършиха без победител.

Прогнозата на суперкомпютъра е, че Кристиано Роналдо (Ман Юнайтед) и Лионел Меси (ПСЖ) ще отпаднат още на 1/4-финалите. Двата мадридски гранда - Реал и Атлетико, пък няма да прескочат дори осминафиналите. Миналогодишният победител Челси ще бъде отстранен, заедно с Байерн Мюнхен, на полуфиналите в Шампионска лига...

Тимовете на Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп са се вкопчили здраво в битката за титлата в английската Висша лига, разделяни само от 3 точки за момента, а според суперкомпютъра те ще спорят и за големия трофей от най-комерсиалния клубен турнир в света.

Победител според AI (изкуствения интелект) на "Bettingexpert" ще бъде МАНЧЕСТЪР СИТИ! Припомняме, че "гражданите" вдигнаха много купи в последните години, но трофеят от ШЛ все още им убягва. През миналия сезон играчите на Пеп загубиха финала от Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: УЕФА удари Русия - взе им най-ценното!!!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички