Суарес обеща: Ако вкарам на "Анфийлд", няма да празнувам


Суарес обеща: Ако вкарам на "Анфийлд", няма да празнувам
Снимка: Getty Images/Guliver

1530 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес обеща да не празнува, ако пак успее да вкара гол на бившия си тим Ливърпул. Двата тима се срещат в полуфинален мач-реванш в Шампионска лига тази вечер на стадион "Анфийлд".

Уругваецът откри резултата при успеха с 3:0 над мърсисайдци в първия мач. Той празнува бурно попадението си и бе обвинен от феновете на "червените" в неуважение към бившия си клуб. Преди завръщането на стадиона, на който игра 3 години и половина, Суарес заяви, че не трябва да се съмняват в уважението му към Ливърпул и е готов да го докаже.

"Хората, които разбират от футбол, знаят колко важен беше този мой гол. Изпитвам максимално уважение към феновете на Ливърпул. Но когато вкарах, го отпразнувах със своите фенове. Моля да ми простят за това. Много съм благодарен на Ливърпул, на феновете им и на клуба. Естествено, ако вкарам на "Анфийлд", няма да празнувам. Както не го направих в Аякс (когато вкара за Аякс на Грьонинген, бел.ред.)", коментира нападателят, цитиран от "Sky Sports".

"Хората знаят какво съм постигнал тук. Благодарен съм на клуба. Мисля, че тук ще има за мен повече аплодисменти, отколкото освирквания. Но ако някои хора искат да ме освиркат и това им доставя удоволствие... Вероятно ще има и такива. Но аз мисля, че повечето хора тук са ми благодарни. Когато дойдох тук, хора от кухнята дори ми дадоха подаръци за моите деца. Мисля, че тук все още ме обичат", завърши звездата.

Междувременно проклятието на Суарес в гостуванията в Шампионска лига набъбна ужасно. Вижте откога не е вкарвал навън в турнира уругваецът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички