Звезда на Барселона е с контузия преди реванша с Ливърпул


Звезда на Барселона е с контузия преди реванша с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3092 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес е пропуснал последната тренировка на отбора преди гостуването на Селта Виго, като причината Суарес да не участва в заниманието е контузията в дясното му коляно.

Суарес е получил силен удар в областта на дясното му коляно и прави  физиотерапевтични сесии на базата на клуба с лед и противовъзпалителни средства за два дни, за да намали нараняването.

Според лекарския екип на Барселона състоянието на Суарес не е тревожно и той ще може да вземе участие в полуфиналния мач реванш срещу Ливърпул на „Анфийлд“. Иначе в днешната среща срещу Селта участие няма да вземе и голямата звезда на тима - Лионел Меси, който ще получи почивка. Ернесто Валверде даде почивка още на Марк-Андре тер Стеген, Серхи Роберто, Жерар Пике и Жорди Алба, които не намериха място в групата за двубоя.

А защо наставникът на Барселона не бърза да се радва, че е финалист в Шампионска лига, въпреки убедителната преднина срещу Ливърпул - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички