Ливърпул губи и Ван Дайк за реванша срещу Барселона?


Ливърпул губи и Ван Дайк за реванша срещу Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

2007 0

Нови проблеми са надвиснали над главата на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Те са свързани със състава за важния мач с Барселона в полуфиналите на Шампионска лига. След първия мач мърсисайдци изостават с 0:3, а както ще се окаже куп важни играчи няма да могат да помогнат на тима в реванша.

Според Daily Mirror най-добрият защитник на английския гранд - Върджил ван Дайк, е пропуснал последната тренировка на тима. В нея не се е включил и Алекс Окслейд-Чембърлейн, което поставя тяхното участие в мача под въпрос.

Ван Дайк и Окслейд-Чембърлейн са тренирали отделно от групата. Ако те не играят срещу Барселона, това ще бъде голяма загуба за Клоп, особено липсата на защитника, който тези дни бе избран за Играч на годината във Висшата лига от асоциацията на професионалните футболисти.

Вчера стана ясно и че двубоя със сигурност пропускат звездите на Ливърпул в атака Роберто Фирмино и Мохамед Салах. Отделно в лазарета се намира и Наби Кейта. Вижте колко време ще отсъства той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички