Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп не падна духом и призова: Запазете хотел в Истанбул!


Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп не падна духом и призова: Запазете хотел в Истанбул!
Снимка: Getty Images

20039 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че настроението в съблекалнята на мърсисайдци е минорно след загубения финал на Шампионска лига, но показа с думи, че няма никакво намерение да се отчайва и ще атакува "Ушатата" отново още през следващата кампания!

"В момента в съблекалнята никой няма усещането, че сме направили добър сезон. Изиграхме добър мач, но не перфектен. Не мисля, че е възможно да изиграеш такъв срещу противник, който се е позиционирал толкова дълбоко. Имахме доста удари, но не бяха чисти. Куртоа направи две топ спасявания", започна немецът пред "BT Sport" и даде кратко обяснение за допуснатия гол:

"Допуснахме гол след изпълнение на тъч. Валверде искаше да шутира, Винисиус беше там и това е...".

"Искахме да бъдем по-смели през второто полувреме. Това си казахме на почивката. Играехме около тях, а трябваше да играем по-скоро в нашата си формация. Момчетата опитаха всичко. Особено при 0:1 - заиграхме така, както искахме да играем. Чувството е различно. Не е зле да достигнеш до финал, вид успех си е, но не такъв, който искаш да постигнеш", каза още Клоп и след това направи сериозна заявка за следващото издание на Шампионска лига:

"Имам силно усещане, че ще се завърнем отново. Футболистите притежават състезателен дух. Това е невероятна група от играчи и тя ще бъде такава и през следващия сезон. Къде е финалът догодина? Истанбул? Запазете хотел!", отсече треньорът на Ливърпул.

Вижте още: Героят за Реал Мадрид Тибо Куртоа: Когато трябваше да съм там за отбора - аз бях там

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички