62-годишният рекордьор Карло Анчелоти: Не мога да повярвам, не мога да повярвам


62-годишният рекордьор Карло Анчелоти: Не мога да повярвам, не мога да повярвам
Снимка: Getty Images

5967 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе в еуфория след спечелването на финала на Шампионска лига срещу Ливърпул. "Белия балет" триумфира за 14-и път с "Ушатата", а Татко Карло се превърна в първия наставник с 4 трофея от надпреварата.

"Не мога да повярвам, не мога да повярвам", бяха първите думи на 62-годишния специалист, който даде кратко интервю директно от терена на "Стад дьо Франс".

"Имахме невероятен сезон, играхме добре, беше труден мач. Изиграхме по-добро второ, отколкото първо полувреме. В края на мача заслужавахме да спечелим този турнир. Много сме щастливи, това е... Какво повече мога да кажа!?".

"Аз съм човек на рекордите. Имах късмета да дойда тук миналата година и да имам фантастичен сезон. Това е един невероятен клуб с доста добър състав, който притежава много силна психика. Минахме през много трудни мачове, феновете много ни помагаха, както и тази вечер. Щастлив съм, че и те са щастливи".

За финал Анчелоти бе попитан какво ще каже за представянето на Тибо Куртоа, който се отличи с 9 спасявания и отговори красноречиво: "Не мога да повярвам, не мога...".


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички