След достигането до полуфиналите: Родриго призна, че Роналдо не бил план "А"


След достигането до полуфиналите: Родриго призна, че Роналдо не бил план "А"
Снимка: Getty Images

3289 0

Суперзвездата на Реал Мадрид - Родриго, който направи възможно историческото постижение от две поредни победи на "белия балет" над Челси, сподели мнението си за реванша между двата тима. 

Той говори моментално след последния съдийски сигнал, като отчете, че вечният фаворит в Шампионска лига ще трябва да продължи със силното представяне, защото това винаги са очакванията към играчите на този клуб.

Той коментира и защо се е израдвал на първото си попадение в срещата като Кристиано Роналдо.

Мнението на Родриго

"До днес не знам как да обясня, но винаги казвам, че е много специално. Всеки път, когато играх, успявах да направя нещо, за да помогна на отбора си. Надявам се да продължа така и да спечеля Шампионска лига още доста пъти.

Първо мислех да се хлъзна на колената си, но имам възпаление и тогава моят идол, Кристиано, ми дойде на ум и го направих.

Удоволствие е да бъда тук, в най-големия отбор на света. Винаги имаме задължението да стигнем до полуфиналите, финала и да спечелим. Откакто пристигнах, винаги сме стигали далеч и се надявам да продължим по този начин.

През първото полувреме бяха напът да вкарат. Но Куртоа беше там, за да ни спаси и тогава успях да вкарам два гола.

Имаме и други много добри, които могат да заменят Милитао. Не знаем дали ще играем срещу Сити, но Шампионска лига е много трудна. Трябва да сме готови за всеки", категоричен бе Родриго след успеха над Челси.

Вижте емблематична радост на Родриго след първото му попадение срещу Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички