Атлетико Мадрид влезе в топ 4 в Ла Лига след успех над Осасуна


Атлетико Мадрид влезе в топ 4 в Ла Лига след успех над Осасуна
Снимка: Getty Images

1332 0

Атлетико Мадрид спечели като гост на Осасуна с 3:0 в мач от 25-тия кръг на испанската Ла Лига. В типичния си пестелив стил момчетата на Диего Симеоне не подложиха на куп атаки съперника при визитата си в Памплона, но се възползваха по най-добрия начин от шансовете си.

Още в 3-ата минута Атлети стигна до корнер и Жоао Феликс порази вратата за 1:0. Въпреки съмненията за фал в нападение, голът беше зачетен. В 39-ата минута Анте Будимир изпусна златна възможност за Осасуна, като ударът му с глава нацели гредата.

В 59-ата минута Луис Суарес получи топката, освободи се от защитата и стреля от далечна дистанция. Топката порази вратата на домакините за втори път. Атлетико сложи точка на спора в 89-ата минута, когато Анхел Кореа от воле направи резултата класически.

С победата Атлетико вече има 42 точки и е четвърти в Ла Лига. Следващата среща за столичани е домакинство на Селта Виго. Осасуна е девети с 32 и за баските предстои местно дерби с Реал Сосиедад. А къде да гледаме престоящия мач на Реал Мадрид, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички