Шави дал гръмко обещание на Лапорта в самолета към Каталуня


Шави дал гръмко обещание на Лапорта в самолета към Каталуня
Снимка: Getty Images

2973 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес е разговарял с клубния президент Жоан Лапорта в самолета на връщане от Мюнхен. Както е известно, там каталунците бяха разгромени с 3:0 от германския шампион и отпаднаха от Шампионска лига. Според AS двамата са имали дълъг разговор по време на обратния полет.

В неговия ход Шави и Лапорта са постигнали единомислие по въпроса, че в момента Барселона не е способен да се бори с най-добрите отбори в Европа. Те смятат, че към момента Байерн е с 2 или 3 нива по-добър от каталунския тим.

"Прецаках се много, е казал легендарният футболист на своя шеф и му е дал обещание: След година Барса ще достигне нивото на Байерн". Той е уверил Лапорта, че ще се бори до последна капка кръв, за да върне любимия си тим на върха.

На свой ред президентът е дал на треньора да разбере, че клубът ще направи всичко, за да бъде успешно преструктурирането. Барселона ще се опита да подсили състава си, за да се върне при най-добрите възможно най-скоро. Ето какви бяха първите думи на Лапорта след 0:3 от Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички