Барселона с апетити към голова машина в Шампионска лига


Барселона с апетити към голова машина в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3200 0

Испанският колос Барселона има надежди, че ще може да привлече голмайстора на Аякс Себастиан Алер, пише местното издание Fichajes. Котдивоарецът се намира в изумителна форма през този сезон, като е голмайстор в Шампионска лига с 10 отбелязани попадения.

За никого не е тайна, че Барселона спешно се нуждае от нов нападател в клуба заради кадровата криза в офанзивен план. Шави не може да използва няколко играчи заради контузии, а Серхио Агуеро, който дойде през лятото, на практика повече няма да играе за клуба.

Лошите стечения на обстоятелствата на "Камп Ноу" налагат спешното търсене на нападател от висока класа, който да умее да бележи попадения - нещо, което правеше Лионел Меси в продължение на над десетилетие. Ръководството на клуба вярва, че такъв нападател може да бъде Алер.

Себастиан Алер обаче едва ли ще бърза да напуска Аякс, след като клубът безапелационно се класира за елиминациите на Шампионска лига, докато Барселона отиде в Лига Европа. Евентуален трансфер на нападателя може да се очаква през летния трансферен прозорец, но тогава желаещите за него ще са много.

В същото време се появиха информации, че Барселона е набелязал и нападател на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички