Клеман Лангле коментира усмивката си след разгрома от Байерн


Клеман Лангле коментира усмивката си след разгрома от Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1678 0

Защитникът на Барселона Клеман Лангле се почувства засегнат от негативните коментари, които снимката му с Роберт Левандовски след мача с Байерн предизвика. На фотоса французинът позира широко усмихнат със звездата на съперника, въпреки че тимът му загуби с 0:3 и отпадна от Шампионска лига.

"Искам да се обърна към феновете на Барселона. Преди всичко съм тъжен заради вчерашния резултат, този клуб заслужава само най-доброто, а ние не можахме да го постигнем. Искам да обясня снимката, където се усмихвам с Левандовски. Тази специфична реакция по никакъв начин не отразява чувствата ми от резултата", пише Лангле в социалните мрежи.

"Моите ценности са неоспорими и всеки, който ме познава, е наясно с моята отдаденост и любов към професията, Барса и особено към нейните фенове. Никога не бих реагирал по този начин на нещо, което ни е причинило толкова много болка, Днес сме много тъжни, но сега имаме мисия: да върнем Барса там, където заслужава да бъде", допълва бранителят. Ето кой испански журналист го критикува най-много за въпросната снимка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички