Серхио Рамос не издържа: Подивя и запсува ПСЖ с грозни и крайни ругатни (ВИДЕО)


Серхио Рамос не издържа: Подивя и запсува ПСЖ с грозни и крайни ругатни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4767 0

Звездите на ПСЖ продължата да са под прицел след звездния сблъсък с Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Както е известно, парижани допуснаха поражение и в реванша, като за втора поредна година напуснаха най-престижния европейски клубен турнир още на осминафиналите.

След многото критики по адрес на мегазвездите Лионел Меси и Килиан Мбапе, сега във Франция насочиха вниманието си към друг играч. Серхио Рамос бе сред най-добрите за състава на Кристоф Галтие и в двете срещи, но си навлече гнева на феновете поради други причини.

Все по-голяма популярност набират кадри в социалните мрежи, на които се вижда как Рамос псува и обижда по недопустим начин. Още по-проблем за бившия бранител на Реал Мадрид е фактът, че ругатните му са насочени по адрес на... ПСЖ.

Сред спекулациите са, че той вече съжалява, че е преминал във френската столица. Сигурно обаче е, че отпадането не е било по вкуса му, още повече предвид европейските успехи, на които се радваше в Реал.

"М**ната ѝ на к**вата, която е дала живот на Париж (бел. ред. визира ПСЖ)" - бяха част от ругатните на Серхио Рамос, като останалата част е със същия смисъл.

Медиите в страната не спестиха критиките на звездите на Кристоф Галтие, а вероятно тепърва ще се говори и за проявата на Рамос. Престижното френско издание L'Equipe пък разнищи Мбапе и определи Меси като "разочарование" - само 1 е бил по-слаб от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички