Меси обеща фланелката си на Мусиала, но накрая Джамал остана с празни ръце (ВИДЕО)


Меси обеща фланелката си на Мусиала, но накрая Джамал остана с празни ръце (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1570 0

Любопитна сцена се разигра след реванша от осминафиналите в Шампионска лига между Байерн Мюнхен и ПСЖ. Както е известно, баварците спечелиха на "Алианц Арена" с 2:0 и продължиха към четвъртфиналите след триумф с общ резултат 3:0.

След последния съдийски сигнал в Мюнхен младият полузащитник на германския шампион - Джама Мусиала, се приближи до мегазвездата на парижани Лионел Меси и двамата размениха няколко думи.

Сред тях Мусиала поиска фланелката на световния шампион с Аржентина. Лео му посочи към тунела и му сподели, че вътре ще му я даде. Впоследствие футболистът на ПСЖ се насочи моментално в тази посока.

Оказва се обаче, че 20-годишният играч на Байерн Мюнхен така и не се е сдобил с желаната фланелка. Двамата не са се намерили в тунела, а Джамал Мусиала призна след това, че е останал с празни ръце.

Той бе запитан от репортерите около стадиона дали е получил въпросната фланелка. "Не го намерих" - бе лаконичният отговор на Мусиала, който записа силен двубой. След мача пък Томас Мюлер жегна Лионел Меси с коментар, в който замеси и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички