Бивш играч на ПСЖ: Меси, ти вкара 18 гола на Анже, но в големите мачове изчезваш, уважавай клуба ни (ВИДЕО)


Бивш играч на ПСЖ: Меси, ти вкара 18 гола на Анже, но в големите мачове изчезваш, уважавай клуба ни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2643 0

Не спират критиките към Лионел Меси след отпадането на ПСЖ от Байерн Мюнхен на осминафиналите в Шампионска лига. Поредният, който обвини аржентинеца, стана бившият футболист на парижани Жером Ротен.

Той разкритикува Меси, че е много далеч от лицето, което е показал на Световното първенство по футбол в Катар. Както е известно, тогава Лео бе лидерът на Аржентина и бе с най-големи заслуги за триумфа на "гаучосите".

"Меси, не искаме това! Меси не иска да се въвлича в случващото се в клуба. Той казва, че се е аклиматизирал вече, но към какво? Вкара 18 гола и даде 16 асистенции срещу Анже и Клермон? Но в мачовете, които имат значение, ти изчезваш?

Забавното е, че видяхме мачовете му на Световното първенство. Видях движенията му, как инвестира в себе си. Нямам против, имайки предвид, че е националната фланелка - съвсем различно нещо. Но, хей, уважавай клуба в столицата малко. Той ти позволява да поддържаш статут и да взимаш заплата.

Само ПСЖ може да му осигури това, очевидно, ПСЖ падна в краката му заради това, което си мислеха, че Меси ще ни донесе - Шампионска лига. Но той не ни спечели нищо" - заяви Ротен. L'Equipe също съсипа Меси от критики и го определи като "много разочароващ" - посочи само 1 по-слаб от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички