Роналд Куман доволен от Барселона след отпадането от ПСЖ


Роналд Куман доволен от Барселона след отпадането от ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1038 0

Вчера Барселона завърши наравно 1:1 като гост на ПСЖ в мач-реванш от 1/8 финалите в Шампионската лига. Първата среща бе завършила 4:1 в полза на парижани и с общ резултат 5:2 те продължават напред в турнира. Ето какво сподели наставника на каталунците Роналд Куман след мача:

"Напускаме турнира, а в спорта най-важен е резултатът. Но сме удовлетворени от начина, по който играхме. Имахме шанс да усложним живота на съперника. Превъзхождахме ПСЖ през първото полувреме, като рискувахме с индивидуална опека в защита. Заслувавахме да водим в резултата на почивката. Поне с 2:1. Тогава второто полувреме щеше да е различно", каза Куман и отдаде значимото на ПСЖ в първата среща:

"ПСЖ игра максимално ефективно в първия мач, а ние не успяхме да направим същото. Те вкараха 4 гола, а ние - един. Това е огромна разлика. Но е неправилно да критикуваме отбора, защото всички вложиха максимални усилия. На моменти ни липсваше късмет, а и Кейлор Навас направи фантастични спасявания и беше най-добрият на терена".

Накрая холандския специалист коментира накратко и темата с бъдещето на Меси. Куман заяви, че след този мач, Меси няма причина да се съмнява в боеспособността на Барселона:

"Меси? Лео в продължение на няколко месеца наблюдава промените в отбора и вижда, че ставаме по-добри. Пред очите му израстват талантливи млади футболисти. Той не би трябвало да се съмнява в доброто бъдеще на тима", каза Куман.

Всичко най-интересно около срещата снощи, четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички