Куман: Писна ми да ме питат за бъдещия треньор на Барселона!


Куман: Писна ми да ме питат за бъдещия треньор на Барселона!
Снимка: Getty Images/Guliver

1356 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира информацията, че след президентските избори в клуба, които са на 7-ми март, той може да напусне поста си. Нидерландецът заяви, че е уморен от тези спекулации, но не се дразни, когато чува други треньори да бъдат спрягани за неговия пост.

"Феновете и медиите се интересуват от назоваването на различни имена и създаването на противоречия. Най-важното за мен е да не се дразня от това и да се концентрирам върху подготовката за предстоящите мачове. Така че това не ме интересува. Не се дразня, когато чувам имената на Шави и на други треньори", заяви Куман, цитиран от "ESPN".

"Този уикенд ще бъде избран нов президент, който ще взема решения. Ще поговорим. Писна ми от тези въпроси и ги получавам от доста време. Важно е Барселона да има президент, защото това е най-големият клуб в света. Това е важно както за бъдещето ми, така и за бъдещето на отбора. Това е нужно, за да се подобрят процесите в клуба", допълни наставникът. А ето кои са тримата кандидати за нов президент на Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички