Куман посочи от какво зависи успехът за Барселона срещу ПСЖ в Шампионска лига


Куман посочи от какво зависи успехът за Барселона срещу ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

815 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман говори преди много тежкия мач-реванш срещу ПСЖ на осминафиналите в Шампионска лига. Каталунците загубиха с 1:4 първия двубой и ще се нуждаят от много солидно представяне, за да продължат напред. Самият Куман призна, че успеваемостта пред гола на неговия отбор да е толкова добра, колкото е била тази на ПСЖ от първата среща.

"Надявам се да бъде различно от първия мач и това ще зависи от това как стартираме двубоя, от това каква енергия вложим в него и от това как опитаме да направим живота на опонента труден. Те имаха отлична успеваемост пред гола в първия мач и ние трябва да бъдем така в този.

Ние сме отбор, който винаги може да създава шансове. Ако имаме добра успеваемост, нищо не е невъзможно. Мисля, че имахме добри моменти и в първата среща. Обратът над Севиля ни дава увереност, въпреки че не можем да сравняваме двата случая. ПСЖ е силен и устремен да спечели Шампионска лига. Трябва ни завършено представяне, за да успеем да обърнем" - сподели Куман.

Той коментира и бъдещето на Лионел Меси, като сподели, че само и единствено аржентинецът може да вземе това си решение. Куман определи и като положителен факта, че Лео има добри отношения с новия президент на каталунците Лапорта. А какъв е "знакът", който подсказва, че Меси ще остане в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички