ВИДЕО: Какво каза Ди Мария на Меси, който се усмихна "дяволито" след мача между ПСЖ и Барселона


ВИДЕО: Какво каза Ди Мария на Меси, който се усмихна "дяволито" след мача между ПСЖ и Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5320 0

Този път Барселона остана далеч от чудото срещу ПСЖ в Шампионска лига, след като каталунците бяха загубили с 1:4 първия двубой, но в реванша, въпреки че доминираха през целия двубой, силите им не стигнаха за повече от равенство 1:1.

Голямата звезда на испанския отбор Лионел Меси бе в центъра на два ключови момента в двубоя, след като първо реализира страховито торпедо от около 30 метра дистанция, а след това изпусна дузпа (вижте пропуска от дузпа), с която можеше да изведе своя тим напред в резултата.

След края на двубоя камерите уловиха любопитен момент, в който Меси и Анхел ди Мария, които са съотборници в националния отбор на Аржентина, се прегърнаха приятелски, а Ди Мария каза нещо на Меси, което породи "дяволита" усмивка в шесткратния носител на "Златната топка".

В социалните мрежи моментално се съсродоточиха върху този момент и преобладаваха твърденията, че всъщност Ди Мария е подканил Меси да се присъедини към него в ПСЖ и това е породило усмивката му. Вижте кадрите във видеото по-долу. Междувременно в Аржентина се появи информация, че Меси напуска Барселона въпреки Лапорта и посочиха накъде ще поеме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички