Роджър Шмид преди реванша с Брюж: Бенфика може да спечели Шампионска лига


Роджър Шмид преди реванша с Брюж: Бенфика може да спечели Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1011 0

Наставникът на Бенфика - Роджър Шмид, заяви, че класиране на отбора му до 1/4-финал в Шампионска лига ще е нещо значимо за клуба. Португалците се изправят срещу Брюж в 1/8-финален реванш, като първият сблъсък завърши 2:0 в полза на "лисабонските орли".

Всеки отбор има шанс да спечели Шампионска лига

"Всички отбори във фазата на елиминациите могат да спечелят Шампионска  лига, но за всеки клуб е различно колко голям е този шанс. Клубовете с по-нисък бюджет имат по-малък шанс. А големите отбори имат по-голям шанс. Но всичко е възможно, нищо не е невъзможно на това ниво.

Достигането до четвъртфиналите би било голямо постижение за клуб като Бенфика. Това е, върху което се фокусираме. Вървим го стъпка по стъпка“, каза 55-годишният германец.

Относно предстоящия двубой: "Брюж не се намира в най-доброто си състояние, но със сигурност може да ни създаде много проблеми. Подготвени сме за напрегнат мач и ще искаме да покажем добър футбол. Трябва да се подкрепяме, както направихме в първата среща, да вярваме в нашите възможности и да сме уверени в атака". Само преди дни пък бе съобщено за големи проблеми за Бенфика, като собствениците са били обвинени в данъчни измами.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички