Бенфика - Брюж по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?


Бенфика - Брюж по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1122 0

Един от най-сигурните осминафинални сблъсъци след изиграването на първите срещи в Шампионска лига изглежда този между Бенфика и Брюж. Най-престижният европейски клубен турнир се завръща и още днес ще научим първите два отбора, които се класират за четвъртфиналите.

"Лисабонските орли" взеха комфортен аванс от 2:0 в Белгия срещу Брюж. Бенфика се намира в чудесна форма и има комфортна преднина от 8 точки пред Порто в елита на Португалия. Формата на Брюж не е особено добра в последно време и тимът е 4-ти в Белгия, записвайки само 1 победа в последните си 5 шампионатни срещи.

Ще изглежда истинско чудо, ако Брюж успее някак да острани съперника си. Още повече, че правилото за гол на чужд терен вече го няма и дори да падне едно попадение за гостите, това няма да притисне толкова до стената Бенфика.

Дуелът между двата тима отпреди 3 седмици бе първият между тях в историята на европейските клубни турнири. Тогава Бенфика разби своя съперник и Брюж можеше да загуби и с по-убедителен резултат, като от своя страна имаше едва един точен удар в мача (от общо 4 опита).

Време е за реванш между двата тима. Мачът в Лисабон ще се проведе днес (07.03) от 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 4". Ще можете да следите Бенфика - Брюж НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички