Съдията на Левски - Хамрун не за първи път гледал повърхностно на моменти от играта


Съдията на Левски - Хамрун не за първи път гледал повърхностно на моменти от играта
Снимка: Lap.bg

2539 0

Румънският рефер Ищван Ковач, който ръководи реванша Левски - Хамрун в квалификациите на Лигата на конференциите, не за първи път гледал повърхностно на моменти от играта. Това призна легендарният румънски съдия Йон Крачунеску.

Припомняме, че в мача на стадион "Георги Аспарухов" Ковач не забеляза, че играч на Хамрун е нахлул в половината на Левски преди да бъде подновена играта от центъра. Това е грубо нарушение на правилника, а освен това малтийският тим се възползва от това предимство, отбелязвайки втория си гол в мача.

Крачунеску разкри, че в миналото е предупреждавал Ищван Ковач, че трябва да бъде внимателен към всеки детайл от играта. "Ковач има много добри качества, но няколко секунди повърхностно гледане на нещата могат да ви объркат целия мач. В този момент той не погледна наляво-надясно и даде сигнал за подновяване на мача. Какво му костваше? Секунди. А какво стана? Този, който беше отвъд линията, изработи попадението. Аз самият го предупредих, че понякога третира моментите от играта повърхностно", каза Крачунеску.

Йон Крачунеску разкри и дали според него ще се преиграе мачът Левски - Хамрун!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Кратки истории

Излишният вратар, най-чудатото реми и още 2 мегастранни футболни случки

Интересните ситуации във футбола се случват ежедневно и в 21-ви век феновете успяват да научат всичко, което...

Реклама
Най-четени новини

виж всички