Милан взима един от най-желаните играчи в Европа под носа на грандовете


Милан взима един от най-желаните играчи в Европа под носа на грандовете
Снимка: Gulliver/GettyImages

2170 0

Според медиите в Хърватия Милан са предложили 30 милиона евро за крилото на Динамо Загреб Дани Олмо. Преговорите са организирани от спортния директор на „росонерите“ Звонимир Бобан информира хърватския „Спортске новости“.

Това не е първият случай, в който Олмо е свързван с трансфер на „Сан Сиро“, но офанзивният футболист изглеждаше прекалено скъп за Милан през лятото. Смяната на тактиката на 4-4-2 и потенциалното напускане на играчи като Сусо и Лукас Пакета могат да променят ситуацията. Според информацията от Хърватия Дани Олмо е готов да премине в Милан, особено след като ще има възможността да играе с друго зимно ново попълнение в лицето на Златан Ибрахимович. 21-годишният футболист се присъедини към Динамо Загреб от школата на Барселона през лятото на 2014г. и има договор с тима до 2021г.

Наскоро Дани Олмо получи първата си повиквателна за националния отбор на Испания, като вкара в дебюта си. Междувременно сънародникът му Сусо получава различни оферти от Англия и Испания, докато Лукас Пакета е желан от Пари Сен Жермен. А ето какво направи Милан във вчерашния си двубой от турнира за Купата на Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички