Реал Мадрид - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?


Реал Мадрид - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

11309 0

Тази вечер от 22:00 часа ще се изиграе първият полуфинал в Шампионска лига. В него Реал Мадрид, действащ щампион в надпреварата, ще посрещне шампиона на Англия Манчестър Сити.

Двата колоса отново кръстосват шпаги, след като се срещнаха на същата фаза в турнира през изминалата кампания. Тогава "Кралския клуб" елиминира съпротивата на „гражданите“ след голяма драма в реванша на „Сантяго Бернабеу“. Първият двубой на „Етихад“ завърши с успех на Сити с 4:3, като мадридчани имаха късмет да не загубят с по-голям резултат.

Във втория мач в испанската столица играчите на Пеп Гуардиола водеха с 1:0 до самия край, когато шокиращо за мнозина, на фона и на развитието на срещата, инкасираха два късни гола от Родриго, а след това и попадение на Карим Бензема от дузпа, което прекрати участието им в надпреварата.

Сега двата гранда пак са фаворити за короната, но докато Реал е рекордьор с 14 отличия, то Сити продължава да търси първи трофей от съревнованието. „Гражданите“ бяха най-близо до купата през 2021, когато загубиха финала от Челси. Основният коз на манчестърци този път се казва Ерлинг Холанд. Норвежката машина за голове чупи рекорд след рекорд, като ще бъде сериозно предизвикателство за отбраната на Реал.

Победителят от полуфинала между Реал и Сити ще се изправи в спора за трофея срещу спечелилия в изцяло италианския и градски сблъсък между Милан и Интер, които играят първия си полуфинал в сряда вечер.

Двубоят Реал Мадрид - Манчестър Сити ще бъде предаван пряко по Max sport 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички