Гуардиола: Миналата година не спечелихме Шампионска лига заради Реал Мадрид, но все някога ще го направим


Гуардиола: Миналата година не спечелихме Шампионска лига заради Реал Мадрид, но все някога ще го направим
Снимка: GettyImages

10019 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, даде пресконференция преди първия полуфинал за сезона в Шампионска лига, който ще противопостави "небесносините" и Реал Мадрид. 

Испанският тим победи в същата фаза "гражданите" през миналата година, когато спечелиха трофея в най-престижния европейски клубен турнир за рекорден 14-ти път.

Гуардиола обаче е категоричен, че той не пристига на "Сантяго Бернабеу" с мисълта за реванш, докато е сигурен, че клубът "някой ден ще спечели надпреварата".

Мнението на Гуардиола

"Пристигаме тук с очакване. Начинът, по който играем, е наистина добър. Не сме тук за отмъщение, просто още една възможност за нас. Един ден ще спечелим титлата. Идваме тук този сезон, за да го направим. Това не се случи миналата година, защото играхме срещу Реал.

Преди седем години искахме да спечелим Шампионска лига. Миналият сезон загубата беше като "краят на света", но ето ни отново тук. Да си стабилен е най-важното. Важното е, че всяка година се опитваме да ставаме все по-добри.

И миналата година бяхме подготвени. Ние сме един и същ мениджър, основно едни и същи играчи, но напълно различни са мачовете ни. Разликата е, че този път реваншът е у дома", категоричен е специалистът.

Вижте впечатляващите показатели на Гуардиола срещу Реал Мадрид и Анчелоти!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички