Реал Мадрид – Брага по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?


Реал Мадрид – Брага по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

3226 0

Тази вечер „Краля на Европа“ Реал Мадрид ще има златна възможност да си гарантира продължаването към елиминациите в Шампионската лига. Хората на Карло Анчелоти ще приемат Брага на своя стадион „Сантяго Бернабеу“.

Преди две седмици двата тима играха на португалска земя. „Лос бланкос“ надделяха с 2:1 и са с пълен актив на върха в Група „С“.

Реал Мадрид е с 9 точки и дори равен ще гарантира на 14-кратния европейски клубен шампион класиране за 1/8-финалите в турнира.

Брага е на третото място в групата с 3 пункта и все още храни надежди да продължи към елиминациите. Португалците са и в добро настроение, след като в последната си среща в местния шампионат разбиха с 6:1 Портимонензе.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ МАЧА?

Двубоят между Реал Мадрид и Брага ще стартира в 22 часа. Българска телевизия няма да излъчи мача от испанската столица с изключение на платформата „Voyo“. Срещата обаче ще бъде предавана по чуждестранни телевизии, сред които са discovery+, TNT Sports 4, ViX, Paramount+ и DAZN. Ако нямате възможност да го гледате, може да го проследите и НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички