Джуд Белингам не е готов на 100%, Реал Мадрид решава дали да го рискува в Шампионска лига


Джуд Белингам не е готов на 100%, Реал Мадрид решава дали да го рискува в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

775 0

Разочароващото нулево равенство на Реал Мадрид с Райо Валекано със сигурност ще трябва да бъде забравено от "белия балет". Отборът на Карло Анчелоти допусна неочаквана грешна стъпка, а през първото полувреме се стигна и неприятен момент за отбора.

Тогава звездата Джуд Белингам получи проблеми в рамото, но все пак успя да влезе отново на терена. Останаха обаче притесненията дали английският национал не се е контузил.

След мача Карло Анчелоти даде актуална информация за физическата форма на играча, който в крайна сметка успя да завърши пълните 90 минути. "Медицинският екип ще прегледа Белингам утре, не мисля, че ще е нещо сериозно и се надявам той да е на линия в сряда".

Това обаче не е напълно сигурно, тъй като според последните информации Контузията му не е сериозна, но е много болезнена. Ако от клуба решат, че ще играе в сряда, то няма да е на 100%, защото луксацията няма да е напълно зараснала дотогава.

Следващият мач на Мадрид е двубой от Шампионска лига срещу Брага на "Сантяго Бернабеу", ключов мач в стремежа им да завършат на първо място в група С. След това  предстои мач с Валенсия в Ла Лига в събота, 11 ноември, отново на Сантяго Бернабеу. В мача срещу Райо Реал Мадрид загуби първото място в Ла Лига от Жирона, който има 31 точки след 12 мача, докато Мадрид изостава само с 2. След двубоя Анчелоти сподели, че е разочарован не от мача, а от резултата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички