Анчелоти още не е наясно дали Белингам ще играе срещу Брага, отговори и за "несправедливите критики"


Анчелоти още не е наясно дали Белингам ще играе срещу Брага, отговори и за "несправедливите критики"
Снимка: Getty Images

683 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди двубоя на тима с Брага в Шампионска лига. "Белия балет" е домакин на португалския тим, а срещата е от 22 часа в сряда.

Анчелоти отново защити Винисиус и очаква ранно класиране напред в Шампионска лига

"Важно е да се класираме. Колкото по-рано, толкова по-добре за нас. Ще трябва обаче да се борим здраво за това. Наскоро играхме с Брага и се познаваме добре. Те са добър отбор, който идва тук, за да вземе точки. Трябва да бъдем в най-добрата си форма".

Анчелоти коментира и състоянието на Джуд Белингам, който получи травма на рамото в последния мач срещу Райо Валекано. Италианецът сподели, че възстановяването му върви добре, но ще реши в последния момент дали ще играе.

Той каза и какво мисли за поведението на нападателя Винисиус Жуниор. "Ако Пуйол иска да говори с Винисиус, нека говори. Вини продължава да се развива. Може да се наложи да подобри отношението си в някои ситуации, но той вече е постигнал значителен напредък и продължава да работи върху него. Доволни сме от него и това, което прави на терена, как играе футбол. В последните няколко мача той изпусна нервите си няколко пъти, но през последните години отношението му се подобри значително".

Относно своето бъдеще и критиките: "Несправедлива критика? Не, не го усещам. Чувствам се обичан от феновете и "Бернабеу". Клубът ме подкрепя всеки ден. Не усещам критиките, чувствам се много комфортно тук в Реал Мадрид".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички