Разочарованият Еди Хау обясни защо не е трябвало да има дузпа за ПСЖ срещу Нюкасъл


Разочарованият Еди Хау обясни защо не е трябвало да има дузпа за ПСЖ срещу Нюкасъл
Снимка: Getty Images

1703 0

Във вторник (28-и ноември) вечер отборът на Нюкасъл почти бе победил ПСЖ насред Париж, но много спорна дузпа дълбоко в добавеното време спаси френския гранд и му донесе важна точка в Група "F" на Шампионска лига.

"Все още не мога да се примиря с решението. Разочарован съм, но в същото време съм много доволен от това, което футболистите ми показаха днес", заяви треньорът на "свраките" - Еди Хау, след края на сблъсъка на "Парк де Пренс".

Коментар за дузпата

"Не мисля, че това беше дузпа! На повторенията на забавен кадър не се взема под внимание колко бързо се движи топката. Първоначално тя удря гърдите на играча, но дори първо да беше ударила ръката му - пак не е дузпа, защото контактът е от много близо", обясни мениджърът на Нюкасъл.

*В последния кръг от груповата фаза в ШЛ Нюкасъл е домакин на Милан, а ПСЖ гостува на Борусия Дортмунд, като и двете срещи са насрочени за 13-и декември!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Важна стъпка в правилната посока" - коментарът на щастливия Шави след класирането на Барселона за 1/8-финалите в Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички