"Важна стъпка в правилната посока" - коментарът на щастливия Шави след класирането на Барселона за 1/8-финалите в Шампионска лига


"Важна стъпка в правилната посока" - коментарът на щастливия Шави след класирането на Барселона за 1/8-финалите в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1191 0

За първи път от 2 години насам, Барселона си осигури участие на 1/8-финалите в Шампионска лига, побеждавайки Порто с 2:1 като домакин във вечерта на 28-и ноември.

Коментарът на Шави

"Много съм щастлив за отбора и за клуба. Нуждаехме се от това след неуспеха през последните два сезона. Демонстрирахме манталитет на победители и заслужавахме да спечелим", заяви старши треньорът на каталунците - Шави Ернандес, след последния съдийски сигнал срещу "драконите".

"През второто полувреме трябваше да бъдем по-смели. Беше време да натиснем повече. Много съм доволен, защото втората част от двубоя беше много добра".

Важна стъпка

"Това беше важна стъпка в правилната посока, която означава много за клуба. Постигнахме първата си цел, която сега ще внесе спокойствие и увереност, особено у футболистите", каза още Шави, а за финал отличи представянето на Жоао Кансело, който се отчете с гол и асистенция срещу Порто, както и това на резервния вратар Иняки Пеня!

*Още новини за Барселона ще откриете в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички